Over

 

Mijn naam is Rick Bosch, geboren in Silvolde en sinds 2000 woonachtig in Doesburg. Ik ben getrouwd en heb samen met Cathy 3 kinderen. Door de weg die wij de laatste 8 jaar hebben afgelegd met onze jongste zoon bij diverse zorgverleners weten wij hoe frustrerend het is als jou kind niet binnen het standaard past, waardoor aansluiting bij reguliere verenigingen en clubs lastig is. Door deze ervaring en mijn verbondenheid met deze kwetsbare kinderen is “You got skills” ontstaan.
“You got skills” kan begeleiding aanbieden voor kwetsbare kinderen met o.a. autisme, lichte verstandelijke beperking, gedragsproblemen en leerachterstand.
De begeleiding kan individueel en/of in groepsverband zijn. Het aanbod van begeleiding in activiteiten is zeer breed zoals koken, schilderen, sporten, sportbegeleiding bij een reguliere vereniging  en huiswerkbegeleiding. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk, dus schroom U niet contact te zoeken.

Naast “You got skills” ben ik werkzaam bij Zozijn kind & Jeugdhulp als Coördinerend Pedagogisch Ondersteuner in het ambulante werkveld.  “Toppers in beweging” is ook een initiatief die ik heb opgezet, sport en spel voor het kwetsbare kind.
Als vrijwilliger ben ik actief bij  Sportclub Doesburg waar ik aan diverse teams training geef,